Online Training in Rotterdam

Je doelstellingen (sneller) halen? Het ultieme uit jezelf halen! Dat is wat je doel wanneer je traint met een personal trainer. En dat kan gewoon op je eigen tijden, of je nou traint in een sportschool in Rotterdam of er buiten.. Met een online personal trainer wordt je gecoached op het gebied van voeding en fitness. Je wordt gemotiveerder om te gaan, al is het alleen maar door de resultaten die je gaat zien.

Coaching in Rotterdam, maar ook erbuiten.

Wil je fitter worden? Afslanken of juist gespierder worden? Iedereen heeft zijn eigen doel en in combinatie met jouw eigen levensomstandigeheden, leeftijd, conditie en lichaamsbouw heb je dus een voedings- en trainingsschema nodig die op jouw situatie is toegespitst. Bjorn de Vaal coached veel mensen uit Rotterdam, maar het voordeel van online coaching is, dat je waar ook ter wereld altijd gebruik kan maken van onze diensten.

Met online coaching train je op je eigen sportschool, wanneer jij wilt!

Je gaat gewoon naar je eigen sportschool op tijden dat voor jou uitkomt! Met de online coaching app van Bjorn de Vaal Online fitness training heb je alle informatie bij de hand: wanneer je wat moet trainen en hoe je dit moet doen.

 

 

 

Bjorn

Hallo! Ik ben Björn de Vaal, 27 jaar en ervaren online personal trainer, voedingsdeskundige en coach. Via mijn blog deel ik graag mijn kennis en ervaringen op het gebied van training en voeding.

Wil je dat ik een onderwerp behandel? Laat het mij weten via info@bjorndevaal.nl of het contactformulier.

Recepten

Low fat - High protein Burger

Low fat - Tomaten Aubergine Soep

Online personal training blogs

 

Recente artikelen over Fitness en Voeding